Velkommen til vores nye univers PEOPLE MEET PEOPLE, hvor vi løbende vil afholde webinarer og kurser for alle med interesse i events. 

PEOPLE MEET PEOPLE er en række af online kurser og webinarer inden for event management. VI har fokus på både det fysiske og online event. 

De temaer, vi vil dykke ned i på kurserne og webinarerne er:

  • Event-strategien
  • Event-planlægningen
  • Event-designet

  • Og så kommer vi som altid med ekstra bonus-info og oplæg om det nye, som sker på event-markedet. 

PEOPLE MEET PEOPLE kan skræddersys, så det passer ind i din organisation, hvor du har mulighed for at opgradere dine medarbejdere til at arbejde professionelt med events. 

I 2020 har mange måtte genopfinde måden at afholde møder og events på. Pga Covid-19 har der været lukket ned for de fleste fysiske møder og events, og det betyder, at vi i BYMA også har revideret måden, vi tænker og arbejder med events på. 

Ud af det er der kommet konceptet 'PEOPLE STILL MEET PEOPLE', som er en række webinarer der har fokus på det at afholde digitale events. 
 

  • Gratis webinar afholdes en 28. maj 2020 kl. 13.00. Læs mere og tilmeld dig her
  • Kursus 'PEOPLE STILL MEET PEOPLE' afholdes over 3 moduler i juni. Læs og tilmeld dig her
    • Hold I - 15. - 17. juni 2020 - kl. 9.00 - 13.00
    • Hold II - 22. - 24. juni 2020 - kl. 9.00 - 13.00

 

 

Ønsker du at høre mere?

Vi er vilde med nye projekter - Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne til dig, holder telefonmøde, Skype - eller hvad du ønsker.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum corporis magnam similique minima facilis ipsum, et, molestias, nesciunt commodi rerum eius delectus! Iusto nulla error repudiandae voluptatem neque accusamus tempora.


Om dette event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum sit, velit voluptate veniam amet harum aliquid consequuntur aperiam voluptatibus, dignissimos architecto, nobis voluptates corporis numquam error nemo quas provident doloribus.