• International konference

  TCI 2013

 • TCI 2013

  International konference med 400 deltagere fra hele verden – primært Europa. Ifm TCI afprøvede vi flere spændende koncepter. Blandt andet havde vi mest af vores kommunikation på de sociale medier, hvilket var en kæmpe succes. #TCI2013 endte med at nå i toppen som et af de mest anvendte hashtags i verden i løbet af denne uge. Samtidig afprøvede vi at nudge vores deltagere, hvilket gjorde, at vi fik deltagerne til at interagere med os på en ikke før set måde.

 • Inspirationsdag

  POWERDAG

 • POWERDAG

  I 2013 blev Region Syddanmark kåret til at 'European Entrepreneurial Region'. I forbindelse med den kåring, afholdt Region Syddanmark en inspirationsdag for iværksættere - POWERDAG. BYMA var projektleder for denne dag, som samlede over 400 iværksætter.

 • International konference

  WoHIT - World of Health IT

 • WoHIT - World of Health IT

  I 2016 arbejdede BYMA i udlandet med flere forskellige projekter i Europa. Den største blev WoHIT – World of Health IT, som blev afholdt af HIMSS Europe i Barcelona. BYMA afungerede som kreativ direktør, og stod i spidsen for en meget vellykket konference i Barcelona med forkus på telemedicin og eHealth. Konferencen havde 1.500 deltagere.

 • International vidensfestival

  WHINN - Week of Health and INNovation

 • WHINN - Week of Health and INNovation

  International vidensfestival med fokus på sundhedsteknologi og -innovation. WHINN blev afholdt for første gang i 2015, og BYMA var hovedmotoren for udviklingen af dette koncept. WHINN afholdes årligt og igen i 2019 er BYMA bag roret på hele festivallen, som pt tæller over 20 forskellige events. Det er alt; konferencer, udstilling, matchmaking, networking, gallamiddag, underholdning og spændende koncepter rundt om WHINN. WHINN har et deltagerantal på ca 1.500

 • Alle events i Facebook Data Center, Odense

  Facebook

 • Facebook

  Facebook afholder løbende events, hvor BYMA er fast leverandør. Deres events henvender sig både til den interne organisation samt samarbejdspartnere globalt.

Er dit projekt det næste?

Vi er vilde med nye projekter - Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne til dig, holder telefonmøde, Skype - eller hvad du ønsker.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum corporis magnam similique minima facilis ipsum, et, molestias, nesciunt commodi rerum eius delectus! Iusto nulla error repudiandae voluptatem neque accusamus tempora.


Om dette event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum sit, velit voluptate veniam amet harum aliquid consequuntur aperiam voluptatibus, dignissimos architecto, nobis voluptates corporis numquam error nemo quas provident doloribus.