Vice President, Public Affairs, HIMSS Europe

Michaela er en af de mest kompetente og pålidelige konferenceplanlæggere vi nogensinde har arbejdet med. Bortset fra at være en stor problemløser, er Michaela altid begejstret, proaktiv og positiv - og kan arbejde godt under stress. Jeg vil give min største anbefaling til alle, der arbejder med Michaela.

Projektchef, Region Syddanmark

At arbejde sammen med Michaela er en stor fornøjelse. Hun har en disposition til at styre projekter og arrangementer, og du kan regne med, at Michaela bevæger sig dedikeret mod det fælles mål. Med sin positive indstilling og vedholdenhed er hun en >>Energizer<<, der bringer folk sammen og bringer idéer til handling.

CIO, Odense UniversitetsHospital

Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Michaela i mange år omkring en rækker konferencer og events f.eks. WoHIT i København 2008 og 2010 samt AAL konference i Odense. Michaela er den bedste og mest effektive event- og konference koordinator, jeg har arbejdet sammen med. Hun er meget organiseret og ved, hvad der skal gøre og hvornår. Hun holder både “masterplanen” og ser detaljerne i processen. Michaela forstår at håndtere den meget vanskelige proces, når mange forskellige interessenter har brug for at samarbejde i processen mod et vellykket arrangement eller konference. Hun er hårdtarbejdende, humoristisk og er altid meget behagelig at arbejde sammen med.

Tidligere Direktør, REG X

The best conference ever!!! Det var tilbagemeldingen til REG X fra flere af de 400 personer, der deltog i TCI2013 konferencen i Kolding d. 3-6 September 2013. Årsagen hertil kan i stor grad tilskrives Michaela fra BYMA. Michaela tog sig af det praktiske ifm. med konferencen således, at REG X kun skulle fokuserer på indholdet. I de 7 måneder vi arbejdede sammen omkring konferencen, oplevede jeg en dybt engageret og utrættelig projektleder, som brændte for det hun lavede, og som vi altid kunne få fat på for at drøfte nye ideer. Jeg kan på det varmeste anbefale Michaela til andre, der skal afholde en stor konference.

Tidligere Int.Manager, Odense Kommune

Michaela Andersen er een af de bedste projektledere, som jeg har arbejdet med. Hun er i stand til at håndtere store og komplekse projekter og arrangementer og har et ekstraordinært organisatorisk talent. Hun er en begavet kommunikator og er i stand til at arbejde sammen med mange forskellige partnere fra forskellige kulturer og arbejdsområder. Michaela er en meget engageret person, der bidrager med mange idéer og en positiv attitude. Hun er også i stand til at forstå den særlige terminologi og viden i helt nye arbejdsområder, som blev vist i praksis, da hun med kort varsel overtog projektledelsen for AAL Forum i Odense.

Tidligere Direktør, Welfare Tech

BYMA har siden 2010 været fast tilknyttet Welfare Tech som event koordinator. BYMA har stået for flere events: Konferencer for over 800 deltagere fra hele verden. Udstillinger, messer og side-events med nationale og internationale gæster samt mindre arrangementer for vores medlemmer. BYMA er professionel og meget engageret i planlægningen af vores events. BYMA har øje for den overordnede strategi og ser muligheder og finder kreative og nye måder at gøre tingene på.

Er dit projekt det næste?

Vi er vilde med nye projekter - Så kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi kommer gerne til dig, holder telefonmøde, Skype - eller hvad du ønsker.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Earum corporis magnam similique minima facilis ipsum, et, molestias, nesciunt commodi rerum eius delectus! Iusto nulla error repudiandae voluptatem neque accusamus tempora.


Om dette event

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cum sit, velit voluptate veniam amet harum aliquid consequuntur aperiam voluptatibus, dignissimos architecto, nobis voluptates corporis numquam error nemo quas provident doloribus.